top of page

WIJKPROGRAMMA

LUNCHTIJD

Het Sterrenwiel Lunchtijd.jpg

MAANDAG T/M VRIJDAG 12.00 - 13.30 UUR

Het Sterrenwiel (Het Spectrum)

Gezellig samen lunchen. Je hebt keuze uit de kleine kaart. Op dinsdag en donderdag kan je kiezen voor een warme maaltijd. Op de andere dagen kan je een warme lunchmaaltijd komen afhalen. De prijzen variëren van € 3,50 tot € 7,50 per lunch. Aanmelden is niet nodig.

BEWEEGCLUB

Het Theehuis Beweegclub.jpg

ELKE DINSDAG 13.00 - 14.00 UUR

 

Het Theehuis (Het Spectrum)

Bewegen en gezelligheid, dat zijn de twee ingrediënten van de beweegclub. Onder begeleiding van Chris (fysiotherapeut) voer je loop oefeningen uit, zittend op een stoel of staand in de ruimte. Na afloop is er tijd voor een kopje koffie en een gezellig praatje. De beweegclub is voor ouderen van alle leeftijd, fit of met een beperking. Je bent van harte welkom voor een proefles. Kosten € 22,50 p.p. per maand. Voor meer informatie: 078 616 42 69.

LINEDANCE

Het Theehuis Linedance.jpg

ELKE DINSDAG 14.30 - 16.30 UUR

 

Het Theehuis (Het Spectrum)

Elke week samen dansen, gezellig en goed voor de conditie. We dansen met een groep mensen in één of meer rijen op lekkere (country) muziek. Kosten: € 2,50 per keer. Aanmelden is niet nodig.

DIGITALE HULP

Het Sterrenwiel Digitale hulp.jpg

ELKE WOENSDAG 10.00 - 12.00 UUR

 

Het Sterrenwiel (Het Spectrum)

Kom je er zelf niet uit, met je telefoon of je computer? Of één van je andere schermen? Kom dan even langs. Onze hulp is gratis. Aanmelden is niet nodig.

BINGOMIDDAG

Het Sterrenwiel Bingo.jpg

ELKE WOENSDAG OM DE WEEK 14.00 - 16.00 UUR

 

Het Sterrenwiel (Het Spectrum)

Gezellig met elkaar bingo spelen. We hebben drie rondes voor één hoofdprijs. Elke ronde heeft ongeveer veertien prijzen. Aanmelden hoeft niet. De prijs is € 5,- voor drie rondes. De verkoop start op de dag zelf om 13.30 uur. 

DIGITAAL INLOOPSPREEKUUR

De Bibliotheek Aanzet Digitaal Inloopspreekuur.jpg

ELKE WOENSDAG 10.00 - 12.00 UUR

 

de Bibliotheek AanZet

Kom naar het digitaal inloopspreekuur voor al je vragen over je mobiele telefoon, smartphone, computer, tablet, e-reader of het internet. Wij helpen je ook met het gebruik van apps. Je kunt gewoon binnen lopen en hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek of De Buurtvereniging.

SCHAKEN

Schaken.jpg

ELKE WOENSDAG 10.00 - 12.00 UUR

 

Het Theehuis (Het Spectrum)

Elke woensdag is er een inloopochtend  schaken in Het Theehuis. Voor iedereen die kan schaken. De activiteit is gratis. Aanmelden is niet nodig. 

MAANDELIJKS DINER

Het Sterrenwiel Maandelijks diner.jpg

ELKE DERDE WOENSDAG VAN DE MAAND 17.00 - 19.00 UUR

 

Het Sterrenwiel (Het Spectrum)

Je bent van harte welkom bij het maandelijkse diner in Het Sterrenwiel. Elke derde woensdag van de maand schuiven buurtbewoners aan voor een lekkere maaltijd en voor de gezelligheid. Reserveren aan de bar is verplicht. De prijs van de maaltijd varieert tussen € 5,- en € 10,-. 

RESTO VANHARTE

Resto Vanharte.jpg

ELKE WOENSDAG 17.30 - 19.30 UUR

 

Resto VanHarte Sterrenburg

Iedere woensdag maakt het vrijwilligersteam van Resto VanHarte in Sterrenburg een heerlijk driegangendiner klaar. Alle bewoners in Sterrenburg zijn welkom; jonge en oude mensen, mensen met een smalle beurs, mensen met een gevulde beurs, enz. Schuif gezellig mee aan tafel en ontmoet medewijkbewoners. Deelnemen aan het diner kost € 5,50 per persoon. Heb je een smalle beurs, vraag dan naar de mogelijkheden voor een lagere prijs.  

LINEDANCE

Het Sterrenwiel Line dance.jpg

ELKE DONDERDAG 9.30 - 11.30 UUR

 

Het Sterrenwiel (Het Spectrum)

Voor een ieder die van bewegen houdt in groepsverband. Dee en Erwin begeleiden het line dansen. Voor jong en oud, dansen op de plaats. Het kost € 5,- per keer per persoon. Aanmelden is niet nodig. 

KLAVERJASSEN

Het Sterrenwiel Klaverjassen.jpg

ELKE DONDERDAG 14.00 - 16.15 UUR

Het Sterrenwiel (Het Spectrum)

Een gezellig middagje kaarten met elkaar. We spelen drie rondes klaverjassen. Kom een keertje langs om mee te kaarten. De activiteit is gratis. Je hoeft je niet aan te melden. 

SAMEN ONTBIJTEN

Het Theehuis Samen ontbijten.jpg

ELKE VRIJDAG 2022 09.00 - 10.30 UUR

 

Het Theehuis (Het Spectrum)

Start de vrijdag goed en kom ontbijten in Het Theehuis. Je ontmoet er andere flatbewoners en mensen uit de wijk. Kosten: € 3,- per persoon. Aanmelden is niet nodig, wel fijn. Loop even binnen of bel ons op.

 

Vrijdag 15 juli, 29 juli, 12 augustus en 26 augustus vervalt samen ontbijten i.v.m. buiten ontbijtje met spreker.

KLEUREN VOOR VOLWASSENEN

Het Theehuis Kleuren voor volwassenen.jpg

ELKE VRIJDAG 10.30 - 12.30 UUR

 

Het Theehuis (Het Spectrum)

Kom gezellig samen kleuren. Lekker creatief bezig zijn en met elkaar praten over kleine en soms grote onderwerpen. Mieke van den Berg begeleidt elke vrijdagochtend de activiteit (behalve op feestdagen). Kosten: € 6,- per maand. Aanmelden is niet nodig. Kom de eerste keer gezellig langs om kennis te maken. 

WANDEL MEE!

Tuin van Sterrenburg Wandel mee.jpg

ELKE VRIJDAG 13.15 - 14.15 UUR

 

Tuin van Sterrenburg

Voor wie meer wil bewegen en lekker in de natuur zijn. Elke week, het hele jaar door, wandelen we in groepjes in en buiten de wijk Sterrenburg. De route en het tempo kunnen variëren. Vrijwilligers van De Buurtvereniging begeleiden de wandelingen. Ze vertellen onderweg iets over de natuur. Na afloop rusten we uit en drinken we wat in Het Tuinhuis. We verzamelen elke vrijdag om 12.50 uur bij de ingang van Het Tuinhuis. Houd onze Facebook in de gaten voor update informatie.

KOFFIE INLOOP

Bert van de Burgt

ELKE DINSDAG 10.00 - 11.30 UUR

 

Het Tuinhuis

Heb je zin in een praatje? Of heb je iets waar je graag even over wil sparren? Wil je meer informatie over De Buurtvereniging? Kom langs voor een praatje en een kopje koffie of thee. De inloop is gratis. 

STERREN IN HET PARK

Sterren in het park.jpeg

23 SEP. 13.00 - 20.00 UUR

 

De Buurtvereniging

Op Burendag barst het in het park van de activiteiten. Op vijf verschillende plekken in het park staan prachtige festivaltenten. Hier geniet je van workshops en optredens op het gebied van kunst, muziek, dans, natuur, sport & spel. Ook vind je er informatie over de wijk Sterrenburg en alle sociale instanties. En natuurlijk is er ruimte om te kletsen met je buurtgenoten onder het genot van iets lekkers te eten en drinken.  

PARTNERS

Sponsors.png
Header-Ontmoet.jpg
Header teksten-Ontmoet.png
bottom of page