top of page
Honden

HONDEN

HONDEN ZIJN WELKOM IN HET PARK

In het Sterrrenburgpark zijn twee hondenuitlaatplaatsen. Hier kunnen de honden vrij rond rennen en hun behoeften doen. In de rest van het park lopen honden bij hun baasjes en aangelijnd.

Kinderen

KINDEREN

KOM MET JE KINDEREN SPELEN IN HET PARK

Lekker buiten spelen in het groen. Er worden regelmatig activiteiten voor kinderen georganiseerd in het park. Houd ons wijkprogramma in de gaten. Voor, tijdens en na het spelen kun je terecht in Het Tuinhuis om iets te eten of te drinken en voor het toilet (ook om luiers te verschonen). 

DE SPEELTUIN

Voor de jongste kinderen is de speeltuin een heerlijke plek om te zijn. Kinderen kunnen er glijden, klimmen en in de zandbak spelen.

Schermafbeelding 2021-04-21 om 15.59.30.

DE KIDS-BEWEEGROUTE

Haal een dobbelsteen in Het Tuinhuis en doe de beweegroute met je kinderen. De dobbelsteen bepaalt welke route je loopt en welke sportopdrachten je krijgt. Leuk voor het hele gezin. Klik op de foto hieronder voor de openingstijden van Het Tuinhuis. 

IMG-20201013-WA0021.jpg

HET BIGGETJESPARK

De natuurspeelplaats is super leuk voor de wat oudere kinderen. Kinderen kunnen zelf hun spel maken: dammen bouwen, van steen naar steen springen, taartjes van zand maken.

694.jpeg
Kunst en Cultuur

KUNST EN CULTUUR

EEN GEVARIEERD PROGRAMMA VOOR JONG EN OUD

In Het Tuinhuis worden regelmatig activiteiten georganiseerd rond kunst en cultuur, voor jong en oud. Houd ons wijkprogramma in de gaten.

SPORT

IN HET PARK KUN JE WANDELEN, BASKETBALLEN, SCHAKEN EN NOG VEEL MEER

Er worden regelmatig sportactiviteiten georganiseerd in het park. Houd ons wijkprogramma in de gaten. Voor, tijdens en na het sporten kun je terecht in Het Tuinhuis voor het toilet en om iets te eten of te drinken. 

WANDELEN

In het park kun je heerlijk wandelen. Wil je even uitrusten? Er staan genoeg bankjes om even op te zitten, voor je uit te kijken, te kletsen met je wandelmaatje of te kijken naar de spelende kinderen. 

aan-de-wandel-DSCN0786.jpg

DE TOKKELBAAN

Slinger eindeloos heen en weer over de tokkelbaan. Voor iedereen die het durft: jong en oud. 

Biggetjespark-2.jpg

SCHAATSEN

Is de vijver dichtgevroren, dan is het heerlijk schaatsen in het park.

Nieuws-Schaatsen.jpg

SCHAKEN

Maak een schaakafspraak in het park. Er staat een mooie schaaktafel. De grote schaakstukken kan je lenen van Het Tuinhuis. 

EnKdDoSXUAcyR7-.jpg

HET BASKETBALVELD

Voor jongeren is het basketbalveld een toffe plaats om af te spreken.

P1120295-scaled.jpg

HET VOETBALVELD

Voor kinderen een heerlijke plek om een balletje te trappen.

Voetbalveld.jpg
Sport

PARTNERS

Sponsors.png
Header-Ontmoet.jpg
Header teksten-Ontmoet.png
bottom of page